Wat op 10 april 1998 begon met één vrachtwagen, is 20 jaar later door broers Dirk en Joris Verdoodt uitgebouwd tot een sterk familiebedrijf en partner voor vele grote klanten. Met de komst van Arne, Dirks zoon, in de dagelijkse leiding, is het bedrijf ook klaar voor toekomstige uitdagingen. Een gezonde mix van  ervaring en vernieuwing zorgt voor de juiste dynamiek bij Transport Dirk Verdoodt.

HOE HET BEGON

Dirks overgrootvader Leon Verdoodt begon in 1903 met transport voor houtzagerijen met paard en kar. Na jarenlange ervaring in transport, onder andere van kolen en aanvoer voor wegenwerken voor de gemeente, richtte de familie in 1970 Leon Verdoodt & Zonen op.

Kleinzoon Dirk groeide op in en rond het vrachtwagenbedrijf en reed al eerder met een vrachtwagen dan met de f iets. Hij kwam in 1984 in dienst. In 1998 vond Dirk het tijd geworden om een eigen transportbedrijf op te richten. Met één vrachtwagen en één trouwe klant begon hij de BVBA Transport Dirk Verdoodt.

Twee jaar later stapte broer Joris mee in het bedrijf. Met zijn technische knowhow is hij diegene die de vloot tot in de puntjes onderhoudt.

Transport Dirk Verdoodt groeide in de loop der jaren heel organisch, en verhuisde uiteindelijk van Opwijk naar Dendermonde, waar vorig jaar het 20-jarig bestaan van het bedrijf werd gevierd. Meer dan twintig vaste, ervaren chauffeurs en een grote, moderne vloot van 21 vrachtwagens staan elke dag tot uw dienst.

ONZE FILOSOFIE

We zijn uw betrouwbare partner voor elke transportoplossing. Snelheid, stiptheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij onze codewoorden. Op tijd leveren zonder beschadiging aan uw goederen: dat is de basis voor een duurzame klantenrelatie. We denken graag met u mee, zijn flexibel en proactief. Heldere communicatie is voor ons de basis van een vlotte en continue samenwerking.

Wij investeren veel in opleidingen, personeel en materiaal. We geloven dat een modern en goed onderhouden wagenpark de basis is voor een solide transportbedrijf. Hoe minder problemen met onze vrachtwagens, hoe minder vertragingen voor uw cargo en hoe kleiner het aantal ‘lege’ kilometers. Goed voor u, voor ons én voor het milieus. Een modern transportbedrijf moet vandaag duurzaam denken.

Onze chauffeurs zijn ons meest waardevolle aanwinsten. Wij werken met hen samen in een sfeer van vertrouwen en respect, hun veiligheid en welzijn zijn ons hoofddoel. Dat zorgt voor een hechte groep chauffeurs die al jaren voor ons rijden en dezelfde f ilosof ie aanhangen. Hun grootste focus is de service naar onze klanten. Zij vormen het uithangbord van ons en onze klanten op de weg.

NU & IN DE TOEKOMST

Intussen heeft zoon Arne de stap gezet om deel uit te maken van de bedrijfsleiding van Transport Dirk Verdoodt. Hij deed enkele jaren ervaring op als teamleader bij Volvo Car Corporation in Gent en vond het nu tijd geworden om de rangen van het familiebedrijf te vervoegen.

De combinatie van de jarenlange ervaring van Dirk gecombineerd met de nieuwste inzichten van Arne en de technische kwaliteit van Joris zorgen voor een gezond en bloeiend bedrijf, dat klaar is om de uitdagingen van de transportsector nog jarenlang het hoofd te bieden.

HEBT U INTERESSE IN ONS AANBOD?

Wij staan u met plezier persoonlijk te woord!